Friday, March 8, 2013

Cartofi cu Ficatei si Kaizer la Cuptor


Un fel principal in care carnea si garnitura se imbratiseaza dragastos si rezulta o masa delicioasa, fara fite , deloc savanta dar extrem de hranitoare.
...ca sa nu mai spun ca e companionul perfect pentru o ciorbita de salata sau dece nu...un pahar de bere :)

Ingrediente:

Cartofi curatati de coaja
Ficatei de pui ( numar dublu fata de cartofi)
Kaizer felii ( atatea felii cati ficatei ai)
Condiment pentru carne de pui
Ulei de masline  sau unt pentru uns tava
100 ml apa

Pregatire:

Cartofii se taie in doua transversal si se scobesc cu o lingurita. In cavitati se pune cate un ficatel .
Cartofii umpluti si bucatile rezultate din scobire se pun intr-o tava unsa cu ulei sau unt .
Se presara condimentul de pui . Fiecare cartof umplut cu ficatel se acopera cu o felie de kaizer.
Se toarna apa .
Tava acoperita cu folie de aluminiu se introduce in cuptor.
Se coace 30 minute pe treapta 1 a cuptorului cu gaz ( sau pana este gata ficatul).
Se servesc fierbinti.


1 comment:

Unknown said...

Thank you. I will add my blog :)