Un fel principal in care carnea si garnitura se imbratiseaza dragastos si rezulta o masa delicioasa, fara fite , deloc savanta dar extrem de hranitoare.
...ca sa nu mai spun ca e companionul perfect pentru o ciorbita de salata sau dece nu...un pahar de bere :)
Ingrediente:
Cartofi curatati de coaja
Ficatei de pui ( numar dublu fata de cartofi)
Kaizer felii ( atatea felii cati ficatei ai)
Condiment pentru carne de pui
Ulei de masline sau
unt pentru uns tava
100 ml apa
Pregatire:
Cartofii se taie in doua transversal si se scobesc cu o
lingurita. In cavitati se pune cate un ficatel .
Cartofii umpluti si bucatile rezultate din scobire se pun
intr-o tava unsa cu ulei sau unt .
Se presara condimentul de pui . Fiecare cartof umplut cu
ficatel se acopera cu o felie de kaizer.
Se toarna apa .
Tava acoperita cu folie de aluminiu se introduce in cuptor.
Se coace 30 minute pe treapta 1 a cuptorului cu gaz ( sau
pana este gata ficatul).
Se servesc fierbinti.
1 comment:
Thank you. I will add my blog :)
Post a Comment